Admin

2016 Bell Schedule

Eisenhower Bell Schedule
Posted on 07/26/2016
Eisenhower Bell Schedule

Eisenhower Bell Schedule

 

METAL DETECTORS                                                               6:20 AM


DUTY                                                                                             6:20  -  6:50 AM


TRANSITION                                                                              6:50  - 7:00 AM                      

1ST Block       7:00 AM                  8:30 AM (90 mins)

8:30 - 8:35      (5 MIN. TRANSITION to 2ND)

2ND Block       8:35 AM                10:05 AM (90 mins)

10:55 - 10:10 (5 MIN. TRANSITION  to 3RD)

3RD Period      10:10 AM      11:00 AM (50 mins)

11:00 - 11:05 (5 MIN. TRANSITION  to 4TH)

4th Block         11:05 AM      1:05 PM (120 mins)

                          A LUNCH                  11:05 AM – 11:35 AM   (30 min lunch)

                          B LUNCH                  11:50 AM – 12:20 PM   (30 min lunch)

                          C LUNCH                   12:35 PM – 1:05 PM      (30 min lunch)

1:05 - 1:10 (5 MIN. TRANSITION  to 5TH)

5TH Block                1:10 PM         2:35 PM (90 mins)

Announcements and DISMISSAL     2:35 PM